Ideart Informatika [WEB-DESIGN-SOFTWARE] - www.ideart.hu - info@ideart.hu | nyomtatta: vendég


Bemutakozunk

A C.R.T. Épületgépész Kft. kialakulása, felépítése

Cégünk 1991-ben alakult, tevékenységét az épületgépész szakmában eltöltött hosszú gyakorlati idő alatt megszerezett tapasztalatok alapján gyakorolja.

Vállalkozásunk létszáma kis létszámú, de rendkívüli rugalmassággal, munkabírással és hozzáértéssel párosul. Szerelőink az új hatályos törvények, rendeletek alapján előirt szakmai gyakorlattal, tudással, jogosultságokkal és vizsgákkal rendelkeznek. Cégünk álló- és forgóeszköz állományát folyamatosan fejlesztjük, ugyanakkor elsődlegesnek tartjuk a szakmai ismeretek szinten tartását, ill. továbbképzését.

Irodai alkalmazottaink az elvégezendő feladatokban, adminisztrációban és ügyfélkapcsolatokban, fenntartásban és a munkák szervezésben segédkeznek. Műszaki előkészítésben, projektek kezelésében, és azok irányításában is rendelkezünk megfelelő képesítésű és gyakorlatú munkatársakkal.

Kivitelezési munkáink a tervezéstől a berendezési tárgyak üzembe helyezéséig magukba foglalják a munkák teljes körű elvégzését.

Aloldalak Menü Bemutatkozunk Általában Kereskedelem Fűtés Megújuló energiák regisztráció Referenciák Letöltés Kapcsolat Ideart Az oldal 38.5980606079 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég