Ideart Informatika [WEB-DESIGN-SOFTWARE] - www.ideart.hu - info@ideart.hu | nyomtatta: vendég


Referenciák

Munkáinkat elsősorban Budapesten, de a munka adta lehetőségeket figyelembe véve az alábbiakban leírtak alapján országosan is végezzük. Ennek eredményeként több olyan céggel állunk kapcsolatban, akik visszatérő megrendelőink (lásd referencia lista). Ismertségünk és elismertségünk túlmutat Budapest területén nagyszámú referenciával, rendelkezünk, Komárom-Esztergom Győr-Moson-Sopron megye vonzáskörzetében.

Megrendelőink között mind magánszemélyek, mind állami ill. önkormányzati intézmények (pl. óvodák, iskolák, bankok, egészségügyi intézmények) megtalálhatók.

Elsődleges kivitelezési szempontjaink a kiváló minőség, a gazdaságosság, az esztétika és az egyszerűség. Rendszereinkbe a legmodernebb berendezéseket, szerelvényeket építjük be gazdaságossági- és környezetvédelmi szempontok figyelembevételével.

Vállalkozásunk, mint garanciális szerviz is tevékenykedik, de garanciaidőn túli karbantartást és szervizelést is nagy számban végzünk.

Saját munkáink mellet több generálkivitelezőnél nyertünk pályázatot, akik – elismerve munkánkat – folyamatosan visszahívnak bennünket alvállalkozónak.

Aloldalak Menü Bemutatkozunk Általában Kereskedelem Fűtés Megújuló energiák regisztráció Referenciák Letöltés Kapcsolat Ideart Az oldal 41.3799285889 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég