Ideart Informatika [WEB-DESIGN-SOFTWARE] - www.ideart.hu - info@ideart.hu | nyomtatta: vendég


Projekt információk

Üzleti szolgáltatások fejlesztése technológiai és informatikai beruházások útján


A beruházás szervesen illeszkedik a társaság stratégiájába, hiszen az alaptevékenységhez szervesen kapcsolódó új üzleti szolgáltatások megvalósúltak.
A projekt bevezetésével lehetőség nyílt az üzleti és technológiai felkészítésre, az elektronikus piacterekhez való csatlakozásra. A KKV-k üzleti tevékenységükhöz szükséges tárgyi eszközök, berendezések, szolgáltatások beszerzését e-piactéren keresztül bonyolíthatják.
A fejlesztés eredményeként javlt a vállalkozás szolgáltatásainak versenyképessége. Új hatékony berendezések és szerszámok beszerzése is megvalósult a projektben.
A tervezett technológiai fejlesztés új piaci szükségleteket is teremtett, hiszen a társaság eddigi működése során informatikai és telekommunkációs rendszerrel nem rendelkezett. A projekt működtetésével lehetőség nyílt új, szolgáltatás bevezetésére is: pl: internet szolgáltatás.
A pályázatban benyújtott projekt biztosítja az "érték a pénzért" elvének érvényesülését. Mert a fenti összegű ráfordítások arányban állnak a piacon elfogadott árakkal és az elvárt eredményekkel, tehát a projekt költséghatékony.
Számottevően javult a társaságban az esélyegyenlőség, az összes foglalkoztatott munkavállaló létszámán belül kedvezően módosul a foglalkoztatott nők aránya.
A projekt eredményes megvalósításával hozzájárult a hozzáadott érték nagyságának növekedéséhez, biztosítva a projekt jövedelmezőségét a további években is.
Kellő működési biztonsággal rendelkező pályázó cég, jól felkészült belső és külső szakemberek tudása, szakmai tapasztalatai, referenciái együttesen nyújtanak garanciát a projekt sikeres megvalósítására.
A projekt maradéktalanul megfelel a környezetvédelmi előírásainak, környezetet szennyező káros anyagot nem bocsát ki.
A projekt működésével ösztönzi a rendelkezésre álló emberi és anyagi erőforrások hatékony kihasználását is.
Átgondolt, reális folyamatelemzés és a várható piaci igények ismerete mindazt erősítik, hogy a fejlesztés megvalósítása akadálymentesen vezényelhető, számottevő kockázati, bizonytalansági tényezővel nem kell számolni.

Aloldalak Menü Bemutatkozunk Általában Kereskedelem Fűtés Megújuló energiák regisztráció Referenciák Letöltés Kapcsolat Ideart Az oldal 36.406993866 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég